„Библиотеки-четене-комуникация“ приложено в системата на читалищните библиотеки

Read Time:36 Second

Пленарен доклад, изнесен по време на националната научна конференция  „Библиотеки – четене – комуникация“, проведена  на 15 и 16 ноември 2018 г. в Народна библиотека „Петко Р. Славейков“ – В. Търново. /Предстои побликуване в сборник от доклади/. 


Темата на настоящия доклад е свързана с представяне мястото и ролята на читалищните библиотеки в процеса на информирано четене и насърчаване на комуникацията. Този на пръв поглед, като че ли много коментиран, а за някои може би и абсурден въпрос (все пак става въпрос за библиотеки, в което четенето и комуникацията би следвало да са естествено развиващ се във възходяща посока процес) има не само своята актуалност, но и може да бъде повод за направата на различен тип анализи.

Пълният текст на доклада можете да видите ТУК

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Венцислав Велев

Next Post

Ден на Независимостта

нд сеп. 22 , 2019
Манифест към българския народ По волята на незабвенния Цар Освободител, великият братски Руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданици на Негово Величество Румънския Крал, и от юначните Българи, на 19 февруарий 1878 година сломи робските вериги, що през векове оковаваха България, някога тъй велика и тъй славна. От тогава и до днес, цели тридесет години, Българският Народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван […]